Transportdiensten

Overmars Transport en Logistiek, een dynamisch en breed inzetbaar transportbedrijf, verzorgt zowel nationale als internationale logistieke oplossingen. Van supermarktbevoorrading tot gekoelde medicijntransporten, wij zijn uw partner voor een efficiënte logistiek, dag en nacht.

Winkeldistributie

Efficiënte bevoorrading van supermarkten en drogisterijen is essentieel. Onze ervaring met de logistieke uitdagingen van drukke stadscentra maakt ons een betrouwbare partner voor dagelijkse winkelbevoorrading.

Lees meer

Dedicated transport

Voor klanten zonder eigen wagenpark bieden we dedicated transport: een voertuig exclusief voor uw dienst, volledig aangepast aan uw wensen, voor totale ontzorging.

Lees meer

Internationaal transport

Onze diensten overschrijden grenzen. Met routes naar onder andere Duitsland en België, combineren we duurzaamheid met efficiëntie in onze internationale transporten.

Lees meer

Stukgoed transport

Van pallets tot gevaarlijke stoffen, ons stukgoed transport is veelzijdig en betrouwbaar, ondersteund door een ervaren team en modern wagenpark.

Lees meer

Avond – Nacht pendels

Voor klanten zonder opslag bieden onze avond- en nachtpendels een praktische oplossing. We halen producten ‘s avonds op voor distributie de volgende dag, efficiënt en kostenbesparend.

Lees meer

Koel en Vries transport 

Specialist in het vervoer van temperatuurgevoelige goederen, zoals gekoelde medicijnen, met een gegarandeerde koude keten dankzij moderne geconditioneerde voertuigen.

Lees meer

Opslagmogelijkheden

Bij Overmars Transport en Logistiek bieden we niet alleen uitgebreide transportdiensten, maar ook moderne opslagoplossingen. Onze opslagfaciliteiten zijn ontworpen om een breed scala aan goederen veilig en efficiënt te huisvesten.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring