Avond - nacht pendels

Optimale logistieke efficiëntie

Overmars Transport en Logistiek biedt rond-de-klok service aan zijn klanten, inclusief avond- en nachtpendels. Deze dienst is ideaal voor klanten zonder eigen opslagfaciliteiten. Onze LZV’s (Langere en Zwaardere Vrachtwagencombinaties) zijn ‘s avonds actief om goederen op te halen in Venlo, die vervolgens overgebracht worden naar Meppel. De volgende dag zorgen we voor de distributie van deze producten in het noorden van het land. Dit proces is niet alleen efficiënt maar draagt ook bij aan het verlagen van de transportkosten voor onze klanten.

Toegewijde pendelchauffeurs
Onze chauffeurs zijn de ruggengraat van onze avond- en nachtpendeldiensten. Met een team van ervaren en toegewijde pendelchauffeurs zorgen we ervoor dat elke levering veilig en op tijd zijn bestemming bereikt. Chauffeurs die vaak voor dezelfde klant rijden, kennen hun routes door en door en begrijpen precies aan welke verwachtingen zij moeten voldoen. Dit verhoogt de betrouwbaarheid en tevredenheid, zowel voor de chauffeur als voor de klant.

Uw partner voor avond- en nachtpendels
Bent u geïnteresseerd in onze avond- en nachtpendelservice, of wilt u deel uitmaken van ons team als pendelchauffeur? Wij staan klaar om uw logistieke uitdagingen aan te pakken en u te voorzien van een oplossing op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring