Internationaal transport

Grenzeloze logistieke oplossingen

Bij Overmars Transport en Logistiek bent u aan het juiste adres voor uw internationale transportbehoeften. Met vaste routes naar Duitsland en België, en de capaciteit om verder Europa in te gaan, leveren wij uw producten altijd met de hoogste zorg en precisie af. Onze ervaren chauffeurs kennen de weg over de grens en zorgen ervoor dat uw goederen veilig en tijdig op de bestemming
arriveren.

Maatwerk in internationaal transport
We begrijpen dat internationaal transport divers en complex kan zijn. Daarom bieden we oplossingen op maat die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen. Of het nu gaat om standaard vracht, gekoelde goederen of speciale cargo, we zorgen voor een transportoplossing die de kwaliteit en efficiëntie maximaliseert. Onze toewijding aan hoge service en lage kosten maakt ons uw ideale partner voor grensoverschrijdend transport.

Een vooruitstrevend wagenpark
Voor internationale ritten beschikken we over een
modern en uitgebreid wagenpark. Deze trucks zijn uitgerust voor lange afstanden. Daarbij komt de duurzame aard van LNG-voertuigen, die aanzienlijk minder schadelijke stoffen uitstoten dan traditionele dieseltrucks. Dit betekent dat we niet alleen zorg dragen voor uw vracht, maar ook voor het milieu.

Samenwerken met Overmars Transport en Logistiek
Zoekt u een betrouwbare partner voor uw internationale transporten, of bent u een chauffeur die het avontuur over de grens wel ziet zitten? Neem contact op met Overmars Transport en Logistiek. We bespreken graag hoe we u van dienst kunnen zijn met onze grenzeloze logistieke oplossingen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring