Koel en vries transport

Gegarandeerde kwaliteit en veiligheid

Bij bepaalde producten is het cruciaal dat ze tijdens het hele transportproces gekoeld of bevroren blijven om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Overmars Transport en Logistiek beschikt over de noodzakelijke expertise en middelen om te zorgen dat de ‘koude keten’ van bijvoorbeeld essentiële medicijnen nooit onderbroken wordt. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons om uw producten onder de optimale omstandigheden naar hun bestemming te vervoeren.

Specialistische chauffeurs
De sleutel tot succesvol koel- en vriestransport ligt bij onze ervaren chauffeurs. Zij zijn niet alleen verantwoordelijk voor het veilig afleveren van de producten, maar zorgen er ook voor dat de temperatuur strikt gereguleerd blijft gedurende het gehele traject. Onze chauffeurs gaan soms zelfs een stap verder door de producten bij aankomst direct in een koel- of vriesopslag te plaatsen, waarbij de integriteit van de koude keten van start tot eind gegarandeerd blijft. Met dagelijkse pendels voor bijvoorbeeld gekoelde medicijnen, zorgen onze geavanceerde koelvoertuigen ervoor dat elke levering aan de hoogste standaarden voldoet.

Sluit u aan bij ons team of werk met ons samen
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw koel- en vriestransporten, of wilt u als ervaren chauffeur ons team versterken? Bij Overmars Transport en Logistiek zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde professionals die bijdragen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we samen kunnen werken om uw producten veilig en op de juiste temperatuur te vervoeren.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring