Winkeldistributie

Efficiënte bevoorrading door Overmars Transport en Logistiek

De dagelijkse bevoorrading van supermarkten en drogisterijen is een kritieke taak waarbij geen ruimte is voor fouten. Lege schappen zijn onacceptabel. Overmars Transport en Logistiek zorgt ervoor dat de juiste producten altijd op tijd geleverd worden, zowel doordeweeks als in het weekend, met behulp van ons uitgebreide wagenpark.

Vakmanschap in logistiek
Winkeldistributie stelt unieke eisen: flexibiliteit, precisie en de uitdaging van lastig bereikbare locaties, zoals drukke stadscentra. Onze ervaren chauffeurs zijn experts in het navigeren van deze uitdagingen, met respect voor tijdseisen en omwonenden, om zo voor een vlekkeloze levering te zorgen.

Klantgerichte oplossingen
Wij streven ernaar onze klanten volledig te ontzorgen door mee te denken en de meest efficiënte oplossingen te bieden. Dit resulteert in tevreden klanten en optimale werkomstandigheden voor onze chauffeurs, terwijl de transportkosten laag blijven.

Duurzaam en modern wagenpark
Met diverse trekkers en een voortdurende uitbreiding van ons wagenpark, leggen we de nadruk op duurzaamheid. We kiezen bewust voor voertuigen op LNG, die significant minder fijnstof en CO2 uitstoten, ten gunste van een beter milieu.

Hoe kunnen wij u helpen?
Bent u geïnteresseerd in onze winkeldistributiediensten of wilt u ons team van chauffeurs versterken? Neem contact op voor meer informatie. Wij zijn er om u van dienst te zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring