Over Ons

De jonge ondernemer Jur Overmars is de drijvende kracht achter Overmars Transport en Logistiek. Al vanaf zijn twaalfde is hij actief binnen de logistieke sector. Waar hij ooit begon met een bijbaantje waarbij hij vrachtwagens laadde staat hij nu aan het stuur van een bedrijf met 29 trekkers. Een echte jongensdroom die uitkomt dus!

Tussen zijn eerste bijbaantje en de opstart van zijn eigen bedrijf heeft Jur veel ervaring opgedaan in de logistieke sector. Hij heeft zelf als chauffeur rondgereden, maar is ook actief geweest op de planning en de expeditie. Hierdoor kent hij de sector als geen ander. Zo weet hij nu precies waar zijn medewerkers én zijn klanten behoefte aan hebben. Een geweldige combinatie en een van de redenen van zijn succes.

Overmars Transport en Logistiek werd in 2021 opgericht. Het bedrijf groeit razendsnel en nu rijden er al 29 trekkers van Overmars Transport rond. Het dynamische transportbedrijf ontzorgt klanten en hecht veel waarde aan goede kwaliteit zonder nonsens. Daarbij is duurzaamheid en efficiëntie ook van groot belang. Dat is fijn voor de chauffeurs, de klanten én het bedrijf!

Werken bij OTL

Overmars Transport en Logistiek is een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht in 2021. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een serieuze speler binnen de sector.

Binnen ons bedrijf hanteren we de slogan ‘goede kwaliteit zonder nonsens’. We hebben korte lijnen, zijn flexibel en transparant. We werken voortdurend aan langdurige relaties met onze klanten door oplossingen te bieden voor alle transport vragen. Hiervoor zijn we op zoek naar chauffeurs die graag voor hun klanten klaarstaan en willen meewerken aan de kwaliteit en groei van een jong , dynamisch transportbedrijf. 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring