Transport

Als dynamische en veelzijdig transportbedrijf voert Overmars Transport en Logistiek uiteenlopende transporten uit. Van het bevoorraden van supermarkten tot het vervoeren van gekoelde medicijnen. We rijden dag en nacht, zowel nationaal als internationaal. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende soorten transporten die wij voor onze klanten verzorgen.

Winkeldistributie

Supermarkten en drogisterijen moeten altijd op tijd bevoorraad worden. Consumenten mogen immers niet voor lege vakken komen te staan. Maar winkelbevoorrading is een vak apart. Vaak liggen winkels in drukke stadscentra die niet zo eenvoudig te bereiken zijn. Gelukkig heeft Overmars Transport en Logistiek veel ervaring met dit soort uitdagingen. Daarom mogen wij dagelijks een groot aantal winkels van hun bevoorrading voorzien.

Lees meer

Dedicated transport

Dedicated transport is een goede oplossing voor klanten die zelf geen wagenpark hebben. Wij stellen een voertuig beschikbaar dat puur en alleen voor deze klant rijdt. Zo is het dedicated transport helemaal aan te passen op de wensen van de klant en ontzorgen we hen volledig.

Lees meer

Nationaal Transport 

Overmars Transport en Logistiek rijdt door heel Nederland. Van het uiterste puntje in het noorden tot het verre zuiden en alles ertussenin. Dit doen wij altijd zo efficiënt mogelijk, zodat de kosten voor de klant zo laag mogelijk blijven.

Lees meer

Internationaal transport

Transport stopt niet bij de grens. Daarom biedt Overmars Transport en Logistiek ook internationaal transport aan. Zo rijden wij op een vaste lijn naar Duitsland, maar ook naar België. Dit doen wij zoveel mogelijk in onze moderne en duurzame voertuigen. Dat is beter voor iedereen.

Lees meer

Stukgoed transport

Onder stukgoed transport vallen veel verschillende producten. Het zijn ongekoelde producten op bijvoorbeeld pallets of rolcontainers. Ook kan stukgoed transport gevaarlijke stoffen bevatten. Dit vraagt flexibiliteit en expertise van de chauffeurs van het stukgoed transport. Gelukkig hebben we bij Overmars Transport en Logistiek ervaren medewerkers en een modern wagenpark, waardoor we dit soorten transporten moeiteloos uitvoeren.

Lees meer

Avond – Nacht pendels

Soms is het niet voldoende om enkel overdag te rijden. Met onze avond – nacht pendels ontzorgen wij onze klanten. Bijvoorbeeld voor klanten die zelf geen opslag hebben is dit een uitkomst. Wij halen de producten ‘s avonds op en verspreiden deze de dag daarna in een ander deel van het land. Bovendien scheelt dat op- en overslag.

Lees meer

Koel en Vries transport 

Bepaalde producten moeten goed gekoeld worden tijdens het transport. Zo vervoert Overmars Transport en Logistiek dagelijks gekoelde medicijnen. Hierbij is het voor de houdbaarheid van groot belang dat de koude keten niet verbroken wordt. Met onze moderne voertuigen en gemotiveerde chauffeurs is dat mogelijk. Zo leveren we de producten op de juiste tijd en op de juiste temperatuur af op locatie.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring