Avond - nacht pendels

Als dynamisch transportbedrijf ontzorgt Overmars Transport en Logistiek hun klanten dag en nacht. Dat betekent dat we ook ‘s avond en ‘s nachts voor onze klanten rijden. Op die manier kunnen wij ook klanten ontzorgen die geen eigen opslag hebben. Zo rijden onze LZV’s (Langere en Zwaardere Vrachtwagencombinaties) ‘s avonds naar Venlo om goederen in te laden. Vervolgens brengen zij dit naar Meppel toe. Vanaf hier worden de producten de dag daarna in het noorden van het land verspreid. Zo werken we efficiënt en houden we de transportkosten voor onze klant laag.

Ervaren pendelchauffeurs

Bij Overmars Transport en Logistiek vinden we onze chauffeurs enorm belangrijk. Zonder hun expertise en inzet komen we nergens. Voor onze avond en nacht pendels werken we met enthousiaste en ervaren pendelchauffeurs. Zij rijden in veel gevallen voor één klant, elke keer in dezelfde vrachtwagen. Zo leren zij de route uitstekend kennen en weten ze precies wat er van hen verwacht wordt. Dat is voor de chauffeur prettig, maar ook zeker voor de klant.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u meer informatie over onze avond en nacht pendels? Of wilt u zelf aan de slag als enthousiaste pendelchauffeur? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen doen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring