Internationaal transport

Heeft u producten die de grens over moeten? Ook dan bent u bij Overmars Transport en Logistiek aan het juiste adres. Wij hebben een vaste lijn naar Duitsland waar wij regelmatig leveringen verzorgen voor onze klanten. Ook naar België leveren is voor ons geen enkel probleem. Onze ervaren chauffeurs gaan graag de landsgrens over om uw producten op de juiste plaats af te leveren.

Verschillende soorten transport mogelijk

Met onze ruime ervaring zoeken wij altijd de juiste vorm van transport voor onze klanten. Hierbij luisteren we naar de wensen en bekijken we de beschikbare middelen. We willen altijd de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Door efficiënt met onze middelen om te gaan kunnen wij de transportkosten voor de klanten bovendien erg laag houden.

Modern wagenpark voor internationaal transport

Voor internationaal transport beschikt Overmars Transport en Logistiek een uitgebreid en modern wagenpark. Zo rijden we met onze IVECO S-WAY truck regelmatig van Coevorden naar Stuttgart. Deze rit is maar liefst 1200 kilometer lang, maar door de grote LNG-tanks is dat voor onze chauffeurs geen enkel probleem. Met deze tanks kan namelijk maar liefst 1600 kilometer gereden worden. Onze chauffeurs hoeven zich dus nooit zorgen te maken over de actieradius van dit voertuig. Bovendien stoot deze LNG-truck veel minder schadelijke stoffen uit dan traditionele diesel-trucks. Dat is niet alleen goed voor onze klanten en chauffeurs, maar dus ook voor wereld.

Wat kunnen we voor u doen?

Zoekt een betrouwbaar bedrijf dat u ontzorgt bij uw internationale transporten? Of wilt u als chauffeur graag aan de slag voor onze klanten? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring