Koel en vries transport

Niet elk product kan zomaar vervoerd worden. Sommige dingen moeten gedurende het hele transport gekoeld of bevroren blijven. Het in stand houden van de ‘koude keten’ is bijvoorbeeld bij een aantal soorten medicijnen erg belangrijk. Ook voor dit soort transporten heeft Overmars Transport en Logistiek de juiste middelen in huis. Zo ontzorgen wij de klant en zorgen wij ervoor dat alle producten op de juiste temperatuur op de plaats van bestemming aankomen.

Ervaren chauffeurs

Goed koel en vries transport is enkel mogelijk met ervaren chauffeurs. Zij moeten de producten niet alleen veilig op bestemming krijgen, maar houden ook in de gaten dat de juiste temperatuur gewaarborgd blijft. Daarbij plaatsen de chauffeurs de producten op bestemming soms ook direct in de koelkast of het vriesvak. Zo weten ze zeker dat van begin- tot eindpunt de koude keten niet verbroken wordt. Zo rijden chauffeurs van Overmars Transport en Logistiek elke dag een pendel met gekoelde medicijnen. Doordat wij deze medicijnen actief kunnen koelen in onze voertuigen, weten we zeker dat we ze op de goede temperatuur afleveren.

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u ook graag aan de slag met koel- en vriestransporten? Wij zoeken altijd enthousiaste en ervaren chauffeurs om ons team te versterken. Zoekt u een betrouwbare partij om mee samen te werken voor uw transport? Ook dan horen we uiteraard graag van u.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring