Nationaal Transport

Als dynamisch transportbedrijf verzorgen we veel nationale transporten. Hiervoor rijden wij door het hele land heen. We verzorgen diverse soorten transporten. Zo bieden we dedicated transporten aan, waarbij de klant kan vertrouwen op een flexibele en snelle aflevering. Van het noorden van Groningen tot het zuiden van Limburg bieden wij onze diensten aan. Naast nationaal transport is ook internationaal transport voor ons geen enkel probleem.

Verschillende soorten nationaal transport

Transport binnen Nederland kan diverse vormen aannemen. Zo rijden wij veel voor supermarkten en drogisten en laten we hun bevoorrading zo soepel mogelijk verlopen. Maar ook stukgoed transport is bij ons mogelijk. Welk type transport de klant ook nodig heeft, wij bieden een maatwerk. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee, zodat u de beste vorm van transport krijgt. We houden van kwalitatieve oplossingen zonder nonsens. Dat is beter voor de klant én voor onze chauffeurs.

Modern wagenpark

Overmars Transport en Logistiek beschikt over een wagenpark met 29 trekkers. Zo hebben we altijd een goede wagen voor uw transport beschikbaar. Ons wagenpark is modern. Bij uitbreiding van ons wagenpark letten we niet alleen op de praktische aspecten, maar is duurzaamheid ook een belangrijke factor. Zo zoeken we altijd de meest ideale oplossing voor onze klanten, chauffeurs én de wereld.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring