Stukgoed transport

Onder stukgoed transport vallen veel verschillende producten. Het vervoeren van goederen op pallets, bigbags voor bouwcentra en rolcontainers voor supermarkten vallen hier allemaal onder. Maar ook het vervoeren van gevaarlijke stoffen hoort bij het stukgoed transport. Door de grote verscheidenheid aan producten vereist stukgoed transport veel kennis en ervaring. Maar ook flexibiliteit is zeker nodig. Overmars Transport en Logistiek heeft alles in huis om stukgoed transport in goede banen te leiden.

Flexibiliteit staat voorop

Flexibiliteit is bij stukgoed transport enorm belangrijk. Bij het vervoeren van gevaarlijke stoffen zijn andere dingen van belang dan bij het vervoeren van rolcontainers voor supermarkten. Onze chauffeurs zijn daarom goed opgeleid en weten precies hoe ze in elke situatie moeten handelen. Wij denken graag met onze klanten mee en ontzorgen ze tijdens elke stap van het proces. Omdat elk transport anders is, werken wij met maatwerk. Zo krijgt elke klant het transport dat perfect past. Veel van onze klanten voor stukgoed transport zitten in Noord-Nederland, maar ook leveringen van en naar bijvoorbeeld België zijn mogelijk.

Modern wagenpark

Voor het stukgoed transport maken wij gebruik van onze moderne wagenpark. We beschikken over 29 trekkers die ingezet worden voor diverse soorten transport. Voor onze chauffeurs betekent dit dat zij altijd de juiste materialen tot hun beschikking hebben. Dat maakt hun werk leuker en eenvoudiger, terwijl de klant geniet van de beste kwaliteit.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u meer weten over onze stukgoed transporten of wilt u graag aan de slag als chauffeur voor ons dynamische bedrijf? Dan horen we graag wat we voor u kunnen betekenen!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring