Winkeldistributie

De bevoorrading van supermarkten en drogisterijen is erg belangrijk werk. Dagelijks moeten winkels van de juiste producten worden voorzien. Consumenten mogen immers niet voor lege vakken komen te staan. Daarom verzorgt Overmars Transport en Logistiek dagelijks transporten naar diverse supermarkten en drogisterijen. Zowel doordeweeks als in het weekend verzorgen wij transporten met onze trekkers en opleggers. Zo zorgen we dat de juiste producten op de ideale tijd op de benodigde plaats arriveren.

Bevoorrading is een vak apart

Bij winkeldistributie komt veel kijken. Niet alleen moeten wij als transportbedrijf erg flexibel zijn, ook zijn winkels niet altijd even goed bereikbaar. Een druk stadscentrum en een grote vrachtwagen is niet altijd de meest ideale combinatie. Gelukkig heeft Overmars Transport en Logistiek veel ervaren chauffeurs in dienst. Zij houden tijdens de levering altijd rekening met de tijdseisen en de omwonenden. Zo verloopt elke levering zo soepel mogelijk.

Ontzorgt van begin tot einde

Als flexibel en dynamisch transportbedrijf vinden we het belangrijk om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing. We denken het gehele proces met onze klant mee en komen zo tot de meest efficiënte en praktische oplossing. Dit zorgt ervoor dat onze chauffeurs prettig kunnen werken en onze klanten zo laag mogelijke transportkosten betalen.

Een uitgebreid en modern wagenpark

Overmars Transport en Logistiek beschikt over 29 trekkers. Bovendien groeien we erg snel, waardoor we ons wagenpark nog steeds verder uitbreiden. Bij de keuze van nieuwe trekkers vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Zo werken we met trekkers op LNG. Deze stoten veel minder fijnstof en CO2 met biomethaan uit dan de klassieke diesel trucks. Dat is beter voor de wereld en ons allemaal.

Wat kunnen we voor u doen?

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u graag als chauffeur bij ons aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring